Klazien Lanting

Wanneer ben je op je best?

Ik vind het fantastisch om ondernemers, medewerkers en teams te coachen. Ik leef me volledig in ze in, ik stel vragen, reflecteer en analyseer. Zo gebruiken ze hun eigen wijsheid en kunnen ze met elkaar een situatie die eerder vastgelopen leek vlottrekken. Bijvoorbeeld bij medewerkers die roofbouw hebben gepleegd op zichzelf en dan hun energiegevers ontdekken en gaan toepassen, zodat ze weer vol positieve energie aan de slag kunnen.

Wat is dan zo van waarde voor je?

Ik word er blij van als ik medewerkers, teams en organisaties verder kan helpen. Als ze hun kwetsbaarheid laten zien en hun belemmerende overtuigingen en emoties durven aan te kijken en om te buigen.   Daardoor kan er een wereld voor hen opengaan en ontstaan er vaak grote verschuivingen in hun werkplezier en de manier waarop ze samenwerken.   Ik geniet er enorm van als mensen genieten van hun werk en lekker in hun vel zitten en ik voel dat ik daar een duurzame invloed op heb gehad.

Waar ben je dan toe in staat?

Mijn droomsituatie is dat teams goed samenwerken, dat een ondernemer weet hoe te handelen, dat een medewerker goed in zijn of haar vel zit en dat organisaties samen een programma hebben voor de duurzame inzet van medewerkers. Maar ook dat medewerkers stappen zetten naar een nieuwe, beter passende baan.

Jouw guilty pleasure?

Ik vind het heerlijk om te reizen, natuur en cultuur te ervaren en om te wandelen in de natuur en daarna een wijntje te drinken op een terras met een boek erbij.

Jouw specialiteit binnen het team?

Openheid, verbinding & vertrouwen, maatwerk, nuchter, resultaatgericht.

En even een inkijkje in je CV?

Arbeids- en Organisatiepsychologie, gereedschapskist met allerlei benaderingen en methodieken (Rationele Effectiviteitstraining TA, Verandermanagement, Trainingsvaardigheden, et cetera); maatwerk leveren op basis van de vraagstelling. Door een HR-achtergrond als gesprekspartner op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid, o.a. door de inzet van het Huis van Werkvermogen. Ervaring in uiteenlopende branches: MKB, grotere profitorganisaties, non-profit en (semi-)overheid.  

Andere teamleden

Partner Meerkat

Individual Coaching, Leiderschapscoaching en Office Management