Aanbod

Meerkat helpt organisaties en teams om in beweging te komen voor het grotere doel, iets waar iedereen van ‘aangaat’.

We focussen op drie pijlers die we meestal in integrale trajecten aanbieden. Zo behaalt een organisatie de meeste impact op de meest duurzame manier.

1. Energievolle veranderprocessen: de focus ligt op het halen van een gemeenschappelijk doel en hoe iedereen op de afdeling daar met volle energie aan kan bijdragen.

2. Florerende teams: de focus ligt op onderling vertrouwen en synergie. Wat zijn ieders drijfveren? Wat heeft iedereen nodig om te floreren? Wat is ieders kracht? Hoe vul je elkaar optimaal aan?

3. Waarderend leiderschap: de focus ligt op het ondersteunen van leidinggevenden bij het ontwikkelen van een leiderschapsstijl die hun mensen blijft motiveren en mobiliseren.

Hoe haal je een gemeenschappelijk doel? En hoe kan iedereen op de afdeling daar met volle energie aan bijdragen?

Zorgen voor onderling vertrouwen en synergie. Wat zijn ieders drijfveren? Wat heeft iedereen nodig om te floreren? Wat is ieders kracht? Hoe vul je elkaar optimaal aan?

Hoe kun je als leidinggevende een leiderschapsstijl ontwikkelen waardoor je mensen blijft motiveren en mobiliseren? Hoe creëer je eigenaarschap en betekenisvol werk?

Wat klanten zeggen

Contact

Wil je meer weten? Heb je een vraag? Mail of bel ons dan. We houden van korte lijnen en van persoonlijke ontmoetingen!

Email

info@meerkat.eu

Bel ons

040 34 00 101