Ingeborg Zevalkink

Wanneer ben je op je best?

Ik ben op mijn best als teams steeds vastlopen en het lukt mij om de boel weer los te krijgen. Dat doe ik doordat ik mensen laat verbinden met elkaar.   Als je inzicht hebt in de belevingswereld van je collega’s, ontstaat er ook een veilige sfeer en durven mensen zich meer te laten zien. Juist dat levert meer werkplezier op en betere resultaten. Dat lukt me ook in hele zakelijke omgevingen waar dit niet zo gebruikelijk is.

Wat is dan zo van waarde voor je?

Dat contact maken met elkaar – het aanwakkeren van betrokkenheid- ervoor zorgt dat er zakelijk succes wordt geboekt door het team. De combinatie van het zachte en het harde.   Voor teams en organisaties is het ook fijn om een oplossing te hebben die gedragen wordt en waar mensen met plezier aan meewerken.  

Waar ben je dan toe in staat?

Mijn droomsituatie is dat ik in staat ben de organisatie zo te begeleiden dat iedereen een stem heeft in de organisatie en zijn talenten gebruikt. Hierdoor ontstaat energie en dat merkt de klant van die organisatie ook: het bruist en sprankelt. Er is leven. Het is mooi als dit de tweede natuur of misschien wel eerste natuur wordt.  

Jouw guilty pleasure?

Ik vind het heerlijk om in de auto de radio aan te hebben met daarop ‘het foute uur’ van Qmusic. Die tijdloze muziek kan ik niet weerstaan. En dan een lekker kopje thee bij aankomst.

Jouw specialiteit binnen het team?

Dat is een mix van bedrijfskundig advies en procescoaching.

En even een inkijkje in je CV?

Ik heb een bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond en heb jarenlang als business- en HR-consultant gewerkt. Ik heb ook aan de andere kant van de tafel gezeten als leidinggevende waarbij ik projecten begeleidde, onder andere met een LEAN/AGILE-aanpak.   Naast mijn LEAN-opleiding heb ik  afgelopen jaren opleidingen gedaan tot coach practitioner, Deep Democracy Teamcoach, geaccrediteerd Liberating Leaderschip programmabegeleider en Birkman Consultant.

Andere teamleden

Partner Meerkat

Individual Coaching, Leiderschapscoaching en Office Management