Meerkat Meeting: Maak kennis met de Waarderend Veranderen methodiek (gratis workshop)

In deze uitdagende tijden volgen veranderingen elkaar snel op. Daarbij hebben we de verwachting van medewerkers dat ze zich open stellen voor die nieuwe impulsen. Mensen willen echt wel veranderen, ze willen echter niet veranderd worden.

Regelmatig organiseren wij onze Meerkat Meetings. Tijdens deze Online Meerkat Meeting nemen we je mee in de wereld van Waarderend Veranderen.
We vertellen meer over wat dit gedachtegoed inhoudt, maar laten je ook vooral zelf ervaren hoe het is om Waarderend Veranderen toe te passen in je eigen leiderschap en binnen je organisatie.
Dit doe je samen met een gevarieerde groep van professionals, leidinggevenden en ondernemers, wat veel nieuwe inzichten en interessante connecties oplevert.

Het programma

De opzet van de middag is erop gericht om enerzijds kennis te maken met onze manier van werken en anderzijds om van gedachten te wisselen met vakgenoten over het onderwerp.

Dat doen we op de inmiddels vertrouwde ‘Meerkat Meetings’-manier; na een dynamische, informatieve inleiding wordt iedereen uitgenodigd om het aangereikte perspectief op de eigen praktijk los te laten en opgedane inzichten uit te wisselen met de andere deelnemers. 

Onze insteek

In de workshop dagen we je uit om de aangereikte inzichten als spiegel te gebruiken voor jouw eigen praktijk. Hoe zou jij hier morgen al mee kunnen beginnen? We kiezen daarom voor een interactieve insteek, met veel ruimte voor uitproberen en dialoog met de andere deelnemers.

Praktische informatie

  • Datum: 19 Maart 2025 
  • Tijd: 14:00 uur – 17.00 uur 
  • Maximaal aantal deelnemers: 20
  • Locatie: Online Meeting
  • Investering: Een vrijwillige donatie aan Stichting Capricorn,  een goed doel waar
    wij een warm hart aan toedragen.
  • Introducees: We stellen het zeer op prijs als je een gast uitnodigt om ook deel te nemen; een bevriende relatie die je een leuke inspirerende middag wilt bieden.

        Inschrijven kan  hier

Agenda